Masinile si aerul curat

Bucuresti, draga noastra capitala! “Micul Paris” este un oras frumos, intr-adevar, insa locuirea intr-o asemenea metropola atrage dupa ea o serie de dezavantaje, printre care cel mai important este fara doar si poate poluarea!

Un studiu recent al Uniunii Europene arata ca s-ar putea salva pana la 20.000 de vieti pe an, daca s-ar limita poluarea aerului in principalele capitale ale Europei. Mai mult decat atat, speranta de viata ar putea creste cu circa trei ani de zile, iar economiile ar creste cu peste 30 de miliarde de euro. In urma analizei, Stockholm a fost singura capitala declarata sub limita periculozitatii in privinta poluarii aerului, undeva sub 9 micrograme pe metru cub de aer.

poluare.jpg

La polul celalalt insa, se afla minunata noastra capitala, Bucuresti. Nu mai putin de 38.2 micrograme este valoarea aerului poluat in capitala Romaniei, de peste 3 ori limita admisa. Iar una din statisticile alarmante din Bucuresti, care determina in mare aceasta poluare, este faptul ca anual apar peste 100.000 de masini. Mai mult decat atat, la fiecare 500 de metri patrati putem gasi o benzinarie, facand referire la drumurile principale.

Toate aceste lucruri ne afecteaza in mod direct, pe noi si bunurile noastre.
Masinile sunt pline de praf, iar una din marile probleme cu care se confrunta soferii de la noi este murdaria ce apare in interiorul masinii. Tapiteria se murdareste extrem de repede, iar curatarea ei pare aproape imposibila de unul singur.Ei bine, aici intervin firmele specializate in curatare tapiterie auto in Bucuresti, care nu sunt deloc putine la numar. De ce este nevoie de o astfel de firma? Ei bine, in primul rand, intervine comoditatea ! Aceste firme asigura curatarea tapiteriei auto chiar si la domiciliu. In al doilea rand, procesul este unul extrem de rapid, totul desfasurandu-se in maxim 120 de minute, pentru un serviciu complet. Nu in ultimul rand, pretul! Da, pretul este extrem de accesibil cand vorbim de firme de curatare tapiterie auto in Bucuresti, deoarece cererea pe piata este destul de ridicata. O simpla curatare se poate obtine la un pret de 50 lei, in timp ce un serviciu complet ajunge in jurul sumei de 240 de lei.

Vrem nu vrem, aceasta poluare ne afecteaza in cele din urma si interiorul locuintei. Din varii motive, canapelele noastre de murdaresc, se pateaza, iar praful poate intra in tesaturi. Ce putem face? Ei bine, acelasi lucru ca si cu masina. Exista numeroase servicii de spalare canapea in Bucuresti, iar beneficiile sunt diversificate. Tesatura canapelei va fi curatata in profunzime, fibrele textile vor fi intarite, petele vor fi eliminate, iar timpul de uscare este relativ scurt. Preturile sunt destul de avantajoase si in aceste servicii, variind intre 80 de lei (pentru curatarea si spalarea unui singur fotoliu), la 200 lei (pentru spalarea unei canapele mari, de 4 locuri).

Asadar, apelati cu incredere la servicii de curatare tapiterie auto in Bucuresti, ori spalare canapea in Bucuresti, deoarece mediul in care traiti trebuie mereu sterilizat si ingrijit, pentru o sanatate bine pusa la punct.

 
0
Kudos
 
0
Kudos

Now read this

10 mituri despre intretinerea masinii iarna

In perioada iernii, pentru a ne pune masina in functiune, avem nevoie de mult mai mult timp si trebuie sa facem un efort in plus pentru a ne deplasa in siguranta pe drumurile inghetate. Aceasta inseamna de fapt ca trebuie sa ne curatam... Continue →