Cum sa iti vinzi masina

Intr-un moment al vietii trebuie sa iei o decizie de care de multe ori nu esti incantat. Chiar daca ti-a fost alaturi foarte mult timp si poate ca a devenit parte din familie, uneori te afli in situatia in care te vezi nevoit sa iti vinzi masina. Totusi de multe ori eziti sa faci acest pas deoarece nu stii exact ce ar trebui sa faci pentru a o vinde. Astfel in acest articol iti vom oferi un ghid care sa iti fie de folos atunci cand vrei sa iti vinzi masina. De asemenea iti vom oferi cateva sfaturi si pentru a o vinde cat mai repede.

Vechea metoda de a merge la targurile auto inca functioneaza si acum, insa acesta a devenit deja un proces tot mai greoi care iti ocupa destul de mult timp. Astfel noi iti recomandam ca mersul la astfel de targuri sa nu fie primul tau pas atunci cand doresti sa iti vinzi masina.

targ de masini.jpg

Online e mai simplu

Mediul online este din ce in ce mai impunator, reusind astfel sa ia locul multor activitati care de obicei erau organizate in viata de zi cu zi. Mai sus iti recomandam sa nu mergi mai intai la targurile auto. Primul pas este acela de a adauga anunturi pe site-urile online.

Anuntul trebuie adaugat pe cat mai multe site-uri deoarece acest lucru te va ajuta sa iti gasesti mai repede cumparatorii. Totusi ai grija cum iti prezinti anuntul deoarece acesta trebuie sa aiba un impact cat mai bun asupra cumparatorilor.

Astfel recomandarea noastra este sa adaugati cat mai multe fotografii cu masina, de calitate, precum si cat mai multe informatii despre aceasta dar si istoricul masinii, date tehnice si cat mai multe detalii importante.

Stabileste un pret

Daca ai stabilit un pret atunci trebuie sa il respecti pe toate site-urile pe care pui anuntul precum si la targul auto. Daca pe internet masina va avea un pret iar la targul auto altul si te vei intalni cu un client care ti-a vazut ambele anunturi, atunci nu va fi prea placut pentru tine deoarece iti vei face o imagine de vanzator neserios.

Comporta-te cat mai frumos cu clientii

Fiecare discutie purtata cu clientii trebuie sa aiba cel mai prietenos si politicos ton posibil. Astfel vei fi mult mai convingator iar potentialii clienti vor incepe sa aiba incredere in tine si in masina pe care doresti sa o vinzi. De asemenea incearca sa fii sincer.

Asadar, acestia sunt trei pasi simpli dar esentiali atunci cand doresti sa faci o vanzare auto. Nu uita sa adaugi anunturi cat mai detaliate pe site-urile de specialitate, sa te comporti frumos cu clientii si sa pastrezi acelasi pret si vei vedea ca iti vei vinde mult mai usor si mai rapid masina, chiar daca iti va greu sa te desparti de ea.

 
0
Kudos
 
0
Kudos

Now read this

Parcari in Bucuresti: unde lasi masina, fara sa incurci traficul

Una dintre cele mai mari probleme cu care te confrunti in Bucuresti este lipsa parcarilor. De fapt, poate ca mai corect ar fi sa spunem ca una dintre cele mai mari probleme ale bucurestenilor este faptul ca nu folosesc asa cum trebuie... Continue →