Care sunt avantajele inchirierii auto de la aeroport?

Decizia de a inchiria un autovehicul are la baza, de obicei, o nevoie clara, aceea de deplasare, o dorinta care consta in independenta si o asteptare fireasca sub denumirea de confort. La aceste trei elemente care insotesc decizia adaugam, desigur, un contract corect si un pret avantajos, direct proportional cu perioada pentru care se va folosi autovehiculul.

De obicei, odata ce constientizati nevoia de deplasare, celelalte aspecte vin la pachet cu decizia de a inchiria un autovehicul. Dar, experienta si practica ne-au aratat ca, indiferent de motivul pentru care doriti autovehiculul, orasul de unde inchiriati si locul pot influenta pretul, flexibilitatea si varietatea. Mai exact, realitatea a demonstrat de-a lungul timpului, ca poate fi mai avantajos
si comod sa inchiriati un autovehicul direct de la aeroport.

inchirieri auto aeoport.jpg

Iata cateva dintre aspectele cu potential avantajos:

Comoditate – ajungeti intr-un oras necunoscut cu avionul si va ganditi daca sa luati autovehiculul direct de la aeroport sau nu. De ce sa pierdeti timp si bani mergand la hotel mai intai si sa nu beneficiati de confortul unui drum pana la hotel, cu automobilul inchiriat in perioada sederii? Pe de-o parte nu aveti de ce sa va faceti griji cu privire la transferul de la aeroport, rezolvati un aspect important al calatoriei si anume usurinta in deplasare si, pe de alta parte, nu va complicati cu bagajele in mijloacele de transport in comun.

Varietate - firmele care ofera servicii de inchirere autovehicule, situate in aeroport sau in apropiere, au la dispozitie o flota auto mult mai „bogata” decat cele situate in centrul orasului (parcari mai multe si mai mari). Pentru dumneavoastra aceasta inseamana o varietate mai mare de modele din care sa alegeti exact modelul de masina dorit sau accesoriile auto necesare(GPS, scaun copil etc). Una dintre firmele care poate sa va ofere aceste servicii este KoolDrive.

Pret – de multe ori se intampla ca cea mai mare concurenta in domeniul inchirierii de autovehicule sa fie la periferia oraselor mari, in zona aeroporturilor, din motive lesne de inteles: chirii mai mici, spatii mai mari , distanta mai mica fata de client, iesire catre drumuri nationale sau autostrazi. Consecinta directa a concentrarii firmelor de inchiere este reducerea tarifului pe zi de inchiriere.

Flexibilitate - intotdeaua firmele de inchiriere vehicule din zona aeroporturilor mari vor avea un program de functionare mai extins. Aproape de fiecare data isi adapteaza orele de functionare in functie de orarul zborurilor care le aduc in mod frecvent clienti. Aceasta inseamna cu puteti prelua masina mai tarziu si sa o predati mai tarziu, fara ca aceasta sa insemne o incalcare a contractului semnat cu locatorul.

Ce trebuie sa mai stiti ?

Este recomandat sa faceti o rezervare a vehiculului daca va doriti un model mai rar pentru calatoria dumneavoastra de afaceri sau concediu.
Exista firme de inchiriere auto partenere cu anumite companii aeriene si puteti beneficia de un discount semnificativ la inchiriere daca rezervati si masina o data cu biletul de avion. Desigur, nu este tarziu sa luati aceasta decizie nici inainte de imbarcare.

Asadar, nu ezitati sa va adresati firmelor de inchiriere vehicule din apropierea aeroporturilor, pentru servicii avantajoase si un plus de comoditate dar in special pentru faptul ca in zilele noastre masina reprezinta o necesitate.

 
1
Kudos
 
1
Kudos

Now read this

Masina de atunci si cea de acum

Orice poveste actuala, de succes, orice poveste pe care o traim si care ne bucura si ne usureaza existenta are un inceput. Un inceput timid, un inceput care in niciun caz nu trada o poveste care avea sa fie atat de semnificativa in ziua... Continue →